Četvrtak, 20 February 2020 11:08

Održana Skupština Crvenog križa Novska

Napisao

Gradsko društvo Crvenog križa Novska održalo je u srijedu, 19. veljače, Izvještajnu skupštinu na kojoj su bili nazočni članovi Skupštine, zaposlenici, volonteri Gradskog društva Crvenog križa Novska i radnici u javnom radu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Sjednica Skupštine sazvana je nakon održane sjednice Odbora Gradskog društva Crvenog križa Novska koji je prethodno usvojio Izvješće o radu i financijskom poslovanju u 2019. godini i predložio Skupštini usvajanje Izvješća.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Novska podnio je nazočnima Izvješće o radu i financijskom poslovanju Gradskog društva Crvenog križa Novska prezentirajući sve aktivnosti, djelatnosti i javne ovlasti Gradskog društva Crvenog križa Novska u 2019. godini. Poseban naglasak, ravnatelj Zoran Prpić, stavio je na zdravstvene djelatnosti Crvenog križa kao što su akcije dobrovoljnog darivanja krvi, tečajeve iz pružanja prve pomoći, te provedbu ostalih edukacija zdravstveno-preventivnog karaktera.

Ravnatelj se osvrnuo i na provođenje projekata iz Europskog socijalnog fonda EU „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“ i „Školski pribor i školska oprema za Slavoniju i Pounje“, kao i na zajednički projekt grada Novske, općine Jasenovac i općine Lipovljani koji se odnosi na provođenje logopedske rehabilitacije u Gradskom društvu Crvenog križa Novska. Uz ove projekte ravnatelj je istaknuo i projekt „Novljanski paket za bebe“ koji financira Grad Novska, a provodi Gradsko društvo Crvenog križa Novska i koji je jako dobro prihvaćen među građanima grada Novske.

Skupstina1Nakon prihvaćanja Izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2019. godinu, Skupština je usvojila i Izvješće o radu Nadzornog odbora Gradskog društva Crvenog križa Novska, a ravnatelj je na kraju Skupštine upoznao nazočne i s Planom rada i Financijskim planom Gradskog društva Crvenog križa Novska za 2020. godinu koji je Odbor donio na sjednici održanoj 02.12.2019. godine.

 

ddk

Donacije

logoped

volonteri

Please publish modules in offcanvas position.