Četvrtak, 14 September 2017 18:40

Program upoznavanja s opasnošću od mina

Hrvatski Crveni križ provodi Program upoznavanja s opasnošću od mina u suradnji s Međunarodnim odborom Crvenog križa (ICRC) od 1996. godine, a Gradsko društvo Crvenog križa Novska uključeno je u ovaj program odmah po njegovom započinjanju.

Petak, 17 March 2017 05:20

Prva pomoć za djecu i mladež

Edukaciju iz pružanja prve pomoći nikada nije prerano započeti. Već u vrtićkoj dobi djeca su spremna primiti prva znanja o pružanju prve pomoći kroz igru, a u njihovu svijest je u toj dobi nužno ugraditi potrebu brige za sebe i druge u slučaju nezgoda.

Jedan od prioriteta Gradskog društva Crvenog križa Novska je edukacija mladih za dobrovoljno darivanje krvi. Edukacija se provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba za sve učenike završnih razreda Srednje škole Novska kako bi se uvidjela važnost darivanja krvi i kako bi se mladi ljudi odvažili postati dobrovoljni darivatelji krvi.

Petak, 17 March 2017 05:08

Prevencija trgovanja ljudima

Trgovanje ljudima je jedan od najbrže rastućih i najunosnijih oblika zločina u svim zemljama te je jedan od najtežih primjera kršenja ljudskih prava.

ddk

Donacije

logoped

volonteri

Ulazna maska s glavne stranice za projekt broj 2

Ulazna maska s glavne stranice