Utorak, 01 October 2019 07:43

Tjedan cjeloživotnog učenja

Napisao

Gradsko društvo Crvenog križa Novska sudjelovalo je na Tjednu cjeloživotnog učenja koje je održano u Novskoj 30.09.2019. godine u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Novska.

TCU 2Cilj ove kampanje je osvijestiti važnosti cjeloživotnog učenja te povećati sudjelovanje i uključenost odraslih u procese cjeloživotnog učenja kako bi se ojačala njihova konkurentnost na nacionalnoj i lokalnoj razini.
Djelatnosti Gradskog društva Novska djelomično su povezane i s edukacijom odraslih, osobito iz nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći, edukacijama građana za pružanje prve pomoći kao i radionicama za djecu prvih i sedmih razreda osnovnih škola.
TCU 3Tjedan cjeloživotnog učenja bio je i prigoda da se građanima predstavi najvažnija i najplemenitija djelatnost Crvenog križa, dobrovoljno darivanje krvi, kroz edukativni materijal Hrvatskog Crvenog križa.
Najmlađima je bio najzanimljiviji Ernest, lutka za vježbanje umjetnog disanja, masaže srca i ispravnog postupka oživljavanja.TCU 4

 

ddk

Donacije

logoped

volonteri

Please publish modules in offcanvas position.