Srijeda, 30 January 2019 11:32

Podijeljeni higijenski paketi

Napisao

Gradsko društvo Crvenog križa Novska podijelilo je 628 komada higijenskih paketa korisnicima Zajamčene minimalne naknade koji su u evidenciji Centra za socijalnu skrb Novska.

3Higijenski paketi dio su projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“ u okviru Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.- 2020., a koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

2U okviru ovog projekta do sada su podijeljeni paketi hrane, a nakon podjele higijenskih paketa biti će organizirana druga podjela paketa hrane.Nositelj ovog projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Županja, a partneri su društva Crvenog križa, Vinkovci, Ilok, Vukovar, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Hrvatska Kostajnica, Dvor i Novska.

4U najavi je i provođenje projekta „Školski pribor i školska oprema za Slavoniju i Pounje“ u okviru Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.- 2020., a koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 January 2019 11:40

ddk

Donacije

logoped

volonteri

Please publish modules in offcanvas position.